Wayne Rooneyn mielestä Manchester Unitedin pitäisi päästää Cristiano Ronaldo lähtemään seurasta. 37-vuotiaan portugalilaistähden on huhuttu haluavan pois Old Traffordilta pelatakseen ensi kaudella Mestarien liigaa.

Ronaldo oli lähes koko heinäkuun poissa Unitedin vahvuudesta jätettyään seuran harjoituskiertueen väliin. Hyökkääjä palasi kokoonpanoon viime sunnuntain harjoitusottelussa Old Traffordilla Rayo Vallecanoa vastaan.

Rooney päästäisi entisen seuratoverinsa jatkamaan eteenpäin.

– Minusta Unitedin pitäisi päästää Cristiano Ronaldo lähtemään, Rooney kirjoitti The Timesin kolumnissaan.

– Kyse ei ole siitä etteikö Ronaldo pystyisi pelaamaan Erik ten Hagin joukkueessa. Ronny tulee aina tekemään maaleja. United ei ole kuitenkaan mielestäni tällä hetkellä valmis taistelemaan mestaruudesta. Heidän on tähdättävä rakentamaan joukkuetta, joka voisi voittaa mestaruuden kolmen tai neljän vuoden sisällä.

– Jos raportit Ronaldon haluista jättää seura ovat totta, Unitedin pitäisi päästää hänet menemään. Heidän pitäisi hankki ysipaikan pelaaja, joka pysyisi seurassa seuraavat kolme tai neljä vuotta ja auttaisi heitä rakentamaan menestyvää joukkuetta.