Sekä sunnuntai-illan, että maanantain jalkapallo-otsikoissa on esiintynyt muita enemmän Erling Braut Hålandin nimi. Norjalainen teki Manchester Cityn molemmat maalit joukkueen avatessa pääsarjakautensa West Hamin vieraana, ja esiintyi muutenkin kilpailijoissa huolta herättävällä tavalla.

LUE OTTELUSTA TÄÄLTÄ!

DC Unitedin managerina toimiva Wayne Rooney tietää yhtä jos toista siitä, millaisilla otteilla Valioliigassa tehdään tuhoa ja tulosta. Hän kirjoittaa The Timesin kolumnissaan 22-vuotiaasta ylistävään sävyyn.

– Manchester Cityn vähättelijät nauttivat nähdessään, miten Håland epäonnistui maalinteossa Community Shield -ottelussa. Hänen epäonnistumisiaan pyöritettiin sosiaalisessa mediassa uudelleen ja uudelleen.

– Minä näen Cityn ison kiinnityksen todistaneen, että hän tulee tekemään Englannissa paljon maaleja. Uskon, että hän tulee osoittautumaan ratkaisevaksi tekijäksi mestaruustaistelussa.