Paris Saint-Germainin valmentaja Christophe Galtier on ilmoittanut seuran tekevän vielä tänä kesänä hyökkääjähankinnan. Yhdeksi ehdokkaaksi on ehkä hieman yllättäenkin noussut Manchester Unitedin Marcus Rashford, kertoo BBC. Lähteen mukaan pelaajan edustajat ovat palaveroineet Ranskan mestariseuran kanssa.

24-vuotias manchesteriläinen ei ole koskaan edustanut muuta seuraa kuin Unitedia, jossa kuitenkin puhaltavat jälleen uudet tuulet. Rashfordin tähti oli jyrkässä laskussa jo viime kaudella, jonka kuluessa hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 31 ottelussa, ja onnistui maalinteossa viidesti.

Hyökkääjän sopimusta Man Unitedin kanssa on jäljellä vielä vuosi, jonka päälle seuralla on vuoden mittainen optio.

Erik ten Hagin luotsaama valioliigajoukkue hakee tosin itsekin hyökkääjää, joten Rashfordin päästäminen Pariisiin on kyseenalaista.