Gary Neville uskoo Erik ten Hagin virheen johtaneen Manchester Unitedin vaikeuksiin Brentfordia vastaan. Pieni lontoolaisseura ryöpytti yhden puoliajan aikana uskomattomin 4-0-lukemin vieraitaan. LUE LISÄÄ!

United-legenda Neville uskoo manageri ten Hagin unohtaneen huomioida Valioliigan fyysisen puolen. Se johti kentältä täystuhoon.

– Ten Hag on valinnut pienikokoisimman kokoonpanon Brentfordia vastaan. Valioliigassa on pystyttävä pärjäämään sarjan fyysisen puolen kanssa. Tämä on kuin miesten joukkue pelaisi alle yhdeksänvuotiaita poikia vastaan, Neville kritisoi Sky Sportsin asiantuntijana.

– Viime sunnuntai ei yllättänyt minua. Uskoin heidän pärjäävän tänään paremmin poissa Old Traffordilta. Heidät on kuitenkin jyrätty. Heitä on kiusattu. Heidän kanssa on leikitelty tavalla jota ei voisi uskoakaan ensimmäisen tunnin aikana.

– Brentford on ollut loistava, mutta United on auttanut heitä.