Liverpoolin tähtihankinta Darwin Núñez toi heti Valioliigan kotidebyytissään esiin puolen, jota ilman Jürgen Klopp varmasti voisi elää. Uruguaylainen puski päällään Crystal Palacen Joachim Andersenia, ja nappasi täysin ansaitun suoran ulosajon, sekä siitä mitä todennäköisimmin seuraavat pelikiellot.

Näet videon tilanteesta tämän jutun lopusta.

Konkaripelaaja James Milner kommentoi asiaa 1-1 -lukemiin päättyneen ottelun jälkeen.

– En nähnyt sitä tilannetta itse, mutta tiedän että hän tulee olemaan pettynyt sen johdosta. Meidän on keräännyttävä hänen ympärilleen kannustamaan häntä, tiedän että hän tulee oppimaan tästä.

Palace johti ottelua Wilfried Zahan osumalla vielä 23-vuotiaan älynväläyksen aikaan, mutta Liverpool nousi pistejakoon Luis Diazin maalilla. Osuman syöttänyt Milner näki joukkueensa reagoineen hyvin.

– Meidän reaktiomme oli hyvä, ja stadion lähti tueksemme. Olisimme voineet voittaakin pelin, mutta nyt ei niin käynyt. Hyvät joukkueet reagoivat pettymyksiin ja tiivistävät rivinsä. Meillä on ollut rankka viikko, eikä otteluun valmistautuminen ole ollut ideaalitasolla.

– Joskus tarvitaan loiston hetki, ja kun kentällä on Luisin kaltainen tekijä, hän voi luoda asioita tyhjästä. Se oli uskomaton maali, jollaisia saamme toivottavasti lisää.