Southampton on löytänyt oman kultakaivoksensa. Southampton hankki viimeisimpänä Manchester Cityn akatemiasta Sam Edozien 11,6 miljoonalla eurolla. Hetkeä myöhemmin myös Juan Lariosin siirto Citystä Southamptoniin varmistui.

Edozie, 19, on kuulunut tällä kaudella Cityn U23-joukkueeseen. Southampton solmi Edozien kanssa viisivuotisen sopimuksen. Larios allekirjoitti myös viisivuotisen sopimuksen. Soton maksoi lariosista noin seitsemän miljoonaa euroa. Larios siirtyi Cityyn Barcelonan La Masiasta kesällä 2020.

Edozie on jo Southamptonin kesän kolmas hankinta Man Cityn akatemiasta. Siirtoaktiivisuutta selittää se, että Cityn entinen nuorten pelaajien rekrytoinneista vastaava Joe Shields työskentelee nykyisin Southamptonissa vastaavassa roolissa.

Edozien ja Lariosin lisäksi kesän aikana Southamptoniin ovat Citystä siirtyneet Gavin Bazunu ja Roméo Lavia. Bazunusta Soton maksoi Transfermarktin mukaan noin 14 miljoonaa euroa ja Laviasta 12,3 miljoonaa euroa. Yhteensä Southampton maksoi Cityn lupauksista 44,9 miljoonaa euroa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Muokattu 2.9. klo 0.24: Lisätty Juan Lariosin vahvistettu siirto.