Thomas Tuchel on asettanut arvion Pierre-Emerick Aubameyangin mahdollisen debyytin ajankohdasta. Chelseaan siirtoikkunan viimeisenä päivänä Barcelonasta siirtynyt hyökkääjätähti ei päässyt vielä pelaamaan lauantain West Ham -ottelussa loukkaantumisen vuoksi.

Aubameyangin, 33, leuka murtui, kun murtovarkaat hyökkäsivät hänen kotiinsa Barcelonassa. Chelsea-manageri Tuchelin mukaan gabonialaiselle kehitellään tällä hetkellä kasvomaskia, joka mahdollistaisi pelaamisen.

– Yritämme tehdä maskin. Se riippuu siitä mitä erikoislääkärit sanovat, kuka voi tehdä maskin, ja kuinka hän pystyy sopeutumaan sen käyttöön, Tuchel kommentoi lehdistölle lauantain West Ham -ottelun jälkeen.

– Ehkä hän voi pelata tiistaina Zagrebissa tai ehkä Fulhamia vastaan. Ehkä hän voi pelata viikko sen jälkeen. Myöhäisintään maajoukkuetauon jälkeen.