Liverpoolin tähtihyökkääjän Mohamed Salahin ensimmäinen ammattilaisseura Al Mokawloon ei ollut kovin mielissään Chelsean omistajan Todd Boehlyn tuoreista kommenteista.

Boehly oli puhumassa hiljattain New Yorkissa konferenssissa, jossa hän kehui Chelsean akatemiaa yhdeksi maailman parhaista.

– Akatemiamme on tuottanut Mo Salahin, Kevin de Bruynen. Viime aikoina Tammy Abrahamin, Reece Jamesin, Mason Mountin, Trevoh Chalobahin.

Lausunto vaan ei pitänyt paikkaansa Salahin ja de Bruynen kohdalla. Molemmat ovat viettäneet urallaan pari vuotta Chelseassa, mutta kumpikaan heistä ei ole lontoolaisseuran oma kasvatti.

Al Mokawloonin hallituksessa istuva Mohamed Adel Fathi moitti Boehlya tämän harkitsemattomista kommenteista.

– Chelsean uusi omistaja osoittaa sanomisillaan ymmärtämättömyyttä. Mohamed Salah on ylpeydenaihe Al Mokawloonille sekä egyptiläiselle jalkapallolle, ja olemme ylpeitä siitä, että hän on yksi omistamme, sanoi Fathi Goalin mukaan.

– Koko maailma tuntee Salahin uran ja sen, että hän aloitti kanssamme, mutta näyttää siltä, että Chelsean omistaja on ainoa ihminen maailmassa, joka ei tiedä tätä.