Harry Kane ei ole kärsinyt sen suuremmista loukkaantumisista muutamaan vuoteen.

Menneisyydessä Kane oli varsin usein loukkaantuneena. Tottenhamin huippuhyökkääjän nilkat olivat usein koetuksella, mutta sittemmin Kanen loukkaantumismäärät ovat pudonneet merkittävästi.

29-vuotiaan Kanen mukaan se johtuu siitä, että hän palkkasi itselleen fysiikkavalmentajan saatuaan lihasvamman tammikuussa 2020.

– Loukkasin takareiteni tammikuussa 2020 Southampton-vierasottelussa ja sen jälkeen löysin itselleni uuden fysioterapeutin, ja olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä melkein kolmen vuoden ajan. Hän on auttanut minua todella paljon. Olemme tehneet yhdessä töitä tuntikausia kolmen vuoden aikana ja samalla rakentaneet hyvän suhteen.

– Olen nähnyt eroja kropassani. Varsinkin nilkoissani. Niiden suhteen olen täysin erilainen kuin aiemmin. Se on hienoa. Eräs ystäväni, toinen urheilija, suositteli tätä fysioterapeuttia minulle. Hän on henkilökohtainen fysioni, eikä hän kuulu Tottenhamiin, mutta seura tietää hänestä.

– Hän on käytössäni ehkä noin viikon ajan joka kuukausi. Hän ei asu Englannissa, joten hän tulee tänne viikoksi joka kuukausi ja asuu luonani.