Glaziern perhe ei halua myydä Manchester Unitedia, sanoo Ison-Britannian rikkaimpiin ihmisiin lukeutuva Sir Jim Ratcliffe.

Kemianteollisuuden yrityksen INEOSin perustajana ja johtajana tunnettu Ratcliffe, 69, teki aiemmin tänä vuonna tarjouksen Chelseasta, joka siirtyi lopulta oligarkki Roman Abramovitsin omistuksesta yhdysvaltalaisen Todd Boehlyn johtaman konsortion haltuun.

Koko ikänsä Manchester Unitedia kannattanut Ratcliffe on ollut kiinnostunut suosikkiseuransa hankkimisesta, mutta hän sanoi tiistaina Financial Timesin tapahtumassa, että Glazerit eivät halua myydä Unitedia.

– Manchester Unitedin omistaa Glazerien perhe, jonka olen tavannut. Olen tavannut Joelin ja Avramin, ja minun pitää sanoa, että he ovat mitä ystävällisimpiä ihmisiä, kommentoi Ratcliffe ESPN:n mukaan.

– He ovat kunnon herrasmiehiä, todella mukavia ihmisiä, ja he eivät halua myydä sitä (Man Unitedia). Sen omistavat isän kuusi lasta, eivätkä he halua myydä sitä.

– Jos se olisi ollut myynnissä kesällä, olisimme luultavasti yrittäneet Chelsean tapauksen jälkeen, mutta emme voi vain istua ja toivoa, että jonain päivänä Manchester United tulisi saataville.

Manchester Unitedin kannattajat ovat protestoineet Glazerien omistajuutta vastaan siitä lähtien, kun perhe otti seuran haltuunsa vuonna 2005. Noin 10 000 kannattajaa osallistui omistajien vastaiseen mielenosoitukseen ennen Unitedin 2-1-voittoa Liverpoolia vastaan elokuussa.

Ratcliffe omistaa jo sveitsiläisseura Lausannen ja ranskalaisen OGC Nicen.