Wolverhampton on neuvotellut entisen päävalmentajansa Nuno Espírito Santon kanssa hänen mahdollisesta paluustaan Molineux Stadiumille, kertoo Athletic.

Wolves etsii parhaillaan uutta käskyttäjää annettuaan kuun alussa potkut portugalilaiselle Bruno Lagelle, joka palkattiin viime vuonna maanmiehensä Nunon, 48, seuraajaksi.

Nuno valmensi Wolverhamptonia neljän kauden ajan nostaen seuran debyyttikaudellaan Valioliigaan, jossa joukkue sijoittui kahdella ensimmäisellä kaudellaan toiseksi ja Nunon viimeisellä kaudella 13:ksi. Lisäksi hän johdatti Wolvesin Eurooppa-liigan puolivälieriin kaudella 2019-20.

Athleticin mukaan Nuno on ilmoittanut Wolvesille, että hän haluaisi palata seuraan.

Nuno valmentaa tällä hetkellä saudiarabialaista Al-Ittihadia, jonka kanssa hänellä on sopimus kesään 2024 saakka. Wolvesista lähdettyään Nuno nimitettiin Tottenhamin peräsimeen, mutta hän sai kenkää Spursista jo 17 ottelun jälkeen.

Wolverhamptonin olisi ostettava Nuno Al-Ittihadista, mutta Athleticin mukaan osapuolet ovat alustavien neuvottelujen jälkeen valmiita etsimään ratkaisua tilanteeseen.

Lagen potkujen jälkeen Wolverhampton yritti tavoitella Julen Lopeteguita päävalmentajakseen, mutta espanjalaisluotsi kieltäytyi tarjouksesta perhesyiden takia. Lisäksi Wolves on haastatellut tehtävään entistä apuvalmentajaansa Rob Edwardsia, joka sai syyskuussa kenkää Mestaruussarjan Watfordista.