Manchester City kohtasi tiistaina Mestarien liigassa Borussia Dortmundin Signal Iduna Parkilla – ja varmisti vaisullakin esityksellä lohkonsa voiton.

Maalierolla 11-1 lohkoa johtaneen vierasjoukkueen manageri Pep Guardiola lähetti kentälle melko lailla kierrätetyn ryhmän, jonka kärkeen kuitenkin vanhalle kotiareenalleen palanneen Erling Haalandin.

Manchester City

@ManCity
🔵 #UCL Team News 🔵

XI | Ortega Moreno, Stones, Dias, Ake, Cancelo, Mahrez, Rodrigo, Gundogan, Foden, Alvarez, Haaland

SUBS | Ederson, Carson, Grealish, Laporte, De Bruyne, Bernardo, Akanji, Palmer, Lewis, Wilson-Esbrand

#ManCity

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🚨 BVB STARTING XI VS. MANCHESTER CITY 🚨

Ensimmäistä Mestarien liiga -otteluaan Cityn maalilla pelannut Stefan Ortega joutui ottelun alussa kunnon töihin, etenkin Karim Adeyemin vartin jälkeen suorittaman laukauksen kanssa. Isännät tulivat otteluun muutenkin varsin aktiivisella asenteella.

Aktiivisuutta ei avauspuolikkaalla palkittu; peli oli ainoa kello 22 Suomen aikaa alkaneista, kuudesta kilpailun ottelusta, jossa tauolle mentiin maaleitta.

Haaland ja avausjaksolla varoituksen napannut Joao Cancelo jättivät kentän tauolla, tilalle toiselle ottelupuolikkaalle Bernardo Silva ja Manuel Akanji.

Maalinteko todella osoittautui vaikeaksi; ennen tunnin täyttymistä sitä pääsi yrittämään Riyad Mahrez rangaistuspotkusta – Gregor Kobel torjui.