Chelsea uudistaa taustavoimiaan, etenkin johtajatasolla nyt todella kovalla tahdilla ja tohinalla. Omistajatahon Todd Boehlyn ja Behdad Eghbalin nimissä julkaistiin torstaina jo viikon toinen johtajauutinen seurassa.

Joe Shields on taas yksi lisä Chelsaan, ja olemme innoissamme hänen saapumisestaan. Meillä on selkeä suunnitelma, jossa otamme käyttön nykyaikaisen, dataan perustuvan filosofian, joka keskittyy esiin nouseviin lahjakkuuksiin.

Shiledsin toimenkuvaa avataan jossain määrin tarkemmin kuin keskiviikkona saapuvaksi ilmoitetun Laurence Stewartin kohdalla.

Shields tulee ”kanssajohtajaksi” seuran rekrytointi- ja talenttiosastolle. Hän siirtyy lontoolaisten palvelukseen Southamptonin rekrytointipäällikön paikalta. Ennen Saints-pestiä Shields toimi yhdeksän vuoden ajan Manchester Cityssä, mutta taustaa löytyy vieläkin lähempää; akatemiatason kykyjenetsijänä niin Crystal Palacessa kuin Fulhamissa.

– Tiedämme että olemme saaneet yhden vahvan johtajan lisää. Hän on joukkuepelaaja, joka auttaa meitä edelleen työssämme rakentaa maailmanluokan jalkapallo-organisaatio.