Valioliigalauantain ensimmäinen ottelu pelattiin Leicesterin ja Manchester Cityn välillä King Power Stadiumilla.

Manchester City haki 1-0 -vierasvoiton ja nousi ainakin hetkellisesti Valioliigan kärkipaikalle. Pisteen perässä oleva Arsenal pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina Nottingham Forestia vastaan.

Kevin De Bruyne vastasi ottelun ainoasta maalista. Toisen jakson alussa Manchester Citylle vihellettiin vapaapotku noin 25 metrin etäisyydellä Leicesterin maalista. De Bruyne täräytti upean laukauksen yläkulmaan ja vei vieraat johtoon.

Valioliigan maalipörssin kärkinimi Erling Haaland ei pelannut ottelussa.

Manchester Cityn syyskausi Valioliigassa on ollut varsin vakuuttava. 12 ottelusta tuloksena on yhdeksän voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Leicester on sen sijaan 17. sijalla sarjataulukossa ja on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin 18. sijalla oleva Leeds.

Katso De Bruynen maali Viaplayn twiitistä.