Roberto De Zerbin tulo Brighton & Hove Albionin manageriksi, Chelseaan lähteneen Graham Potterin tilalle, saattaa poikia rannikkoseudun seuralle etua siirtomarkkinoilla, arvioidaan italialaismediassa.

Italian A-maajoukkueessakin nähty keskikenttäpelaaja Davide Frattesi tekee lähtöä Sassuolosta, jossa työskenteli aiemmin juuri De Zerbin kanssa. Tuttomercatoweb arvelee 23-vuotiaan olevaan vaihtamassa maisemaa mahdollisesti jo tammikuussa, ja suuntaavan nimenomaan Valioliigaan.

Frattesi on elinikäinen Roman kannattaja, ja toivoi viime kesänä siirtoa takaisin Stadio Olimpicolle. 30 miljoonan euron hintalappu oli mitä ilmeisimmin José Mourinhon manageroimalle seuralle lopulta liikaa. Myös AC Milanin sanotaan olevan Frattesista kiinnostunut, mutta kyvytön käyttämään tähän vaadittua siirtosummaa.