Cristiano Ronaldon kohuhaastattelun tekijä Piers Morgan on avannut läheisiä välejään portugalilaistähden kanssa.

Manchester United – hyökkääjä antoi sunnuntai-iltana englantilaiselle mediapersoonalle vihamielisen haastattelun, jossa hän haukkui seuransa läpikotaisin. LUE LISÄÄ!

Morgan kertoo olleensa Ronaldon kanssa hyviä ystäviä kolmen vuoden ajan kaksikon ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Luottamuksella oli myös vaikutus sunnuntai-illalla julkaistun haastattelun saamiseen.

– Haastattelin Cristianoa ensimmäisen kerran Torinossa ja vietimme yhdessä neljän tunnin mittaisen illallisen. Meistä on tullut sen jälkeen epätodennäköisiä, mutta hyviä ystäviä, Morgan paljasti The Sunille.

– Me viestittelemme ja puhumme paljon. Hän on ollut aina uskomattoman rehellinen minulle.

Arsenalin kannattajana tunnettu Morgan vakuutteli myös haluavansa nähdä Ronaldon suosikkiseuransa paidassa. Toimittaja uskoisi portugalilaisen voivan viedä Tykkimiehet Valioliigan mestariksi 18 vuoden odotuksen jälkeen.

– Hän olisi täysin sitä mitä me tarvitsemme. Gabriel Jesus ja Cristiano voisivat viedä meidät mestaruuteen, Morgan twiittasi.

LUE MYÖS!