Cristiano Ronaldo ei ole enää Manchester Unitedin sopimuspelaaja.

Manchester United tiedotti tiistaina purkaneensa yhteisymmärryksessä Ronaldon sopimuksen. Ronaldo on siten parhaillaan vapaa agentti ja etsii itselleen uutta työnantajaa.

Portugalin A-maajoukkueen mukana Qatarin MM-lopputurnauksessa oleva Ronaldo on tiettävästi kahden vaiheilla. Marcan mukaan Ronaldo harkitsee siirtyvänsä saudiarabialaisseura Al-Nassriin tammikuussa.

Toinen vaihtoehto on siirtyä Newcastleen, mutta Newcastle ei ole yhtä innoissaan Ronaldon hankkimisesta kuin Al-Nassr. Ronaldo pitää Al-Nassria todennäköisempänä vaihtoehtona kuin Newcastlea, jonka päävalmentaja Eddie Howe on todennut julkisuudessa haluavansa nuorentaa joukkuettaan. Al-Nassrilla ja Newcastlella on samat omistajat.

Ronaldon syyskausi meni penkin alle, sillä hän jäi Erik ten Hagin alaisuudessa pienelle vastuulle. Ronaldo haukkui Piers Morganin haastattelussa muun muassa Manchester Unitedin omistajat ja sanoi, ettei kunnioita ten Hagia.