Hollannin keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongia ollaan jo pidempään siirretty huhupuheissa Valioliigaan, ennen muita Manchester Unitediin. Moni kuvitteli viimeistään Erik ten Hagin manageriksi tulon ratkaisevan asian.

25-vuotias on itse toistuvasti sanonut haluavansa jatkaa Barcelonassa – jonka palkkalistoilla edelleen onkin. Ei ole kuitenkaan kovin yllättävää, että Oranje-komennuksella Qatarissa olevalta 46 A-maaottelun pelaajalta udellaan tulevaisuudesta. Vastauksia tässä vaiheessa on kuitenkin turha odottaa.

– Olen MM-turnauksessa, joten en tule puhumaan seurajalkapallosta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Frenkie de Jong when asked about Manchester United deal: “I am at a World Cup tournament so I am not going to talk about club football”. 🔴🇳🇱 #MUFC

De Jong has never changed his stance: no intention to leave Barcelona, as things stand.

Unitedin lisäksi ainakin Chelsean on sanottu havittelevan pelaajaa, jonka oma tahto pysyä Kataloniassa saattaa olla jatkon kannalta pieni tekijä; Barcelona tarvitsee rahaa.