Atlético Madridin hyökkääjä João Félix ei halua siirtyä Aston Villaan, vaikka portugalilaistaiturin agentti Jorge Mendes on suositellut birminghamilaisseuraa hänelle, kertoo Marca.

Félixin, 23, odotetaan vaihtavan seuraa ensi vuonna, mahdollisesti jo tammikuussa, ja hänen perässään on useampikin seura Valioliigasta ja muualta Euroopasta.

Portugalilaishyökkääjä ei ole kiinnostunut Aston Villasta joukkueena tai Birminghamista kaupunkina. Marcan mukaan hän haluaa siirtyä nimekkäämpään seuraan.

Félixin agentilla Jorge Mendesillä on vahva suhde Villan omistajiin, NSWE Groupiin, jota johtavat miljardöörit Nassef Sawiris ja Wes Edens.

Atléticon puheenjohtaja Miguel Ángel Gil Marín sanoi viime viikolla, että Félix ei jatkane seurassa pitkään.

– Mielestäni hän on maailmanluokan pelaaja, mutta välit valmentajan kanssa, pelatut minuutit ja motivaatio… Tutkimme, saisimmeko jonkun mahdollisuuden siirtoon. On loogista ajatella Félixin lähtevän, vaikka haluaisin hänen jäävän, mutta pelaaja ei ajattele samalla tavalla, kommentoi Gil Marín TVE:n haastattelussa.

Félixin ja Atléticon sopimus on voimassa kesään 2026 saakka. Madridilaisseura osti hänet vuonna 2019 Benficasta noin 127 miljoonalla eurolla, ja Atlético haluaa hänestä tiettävästi merkittävän siirtokorvauksen.