Marokon keskikenttäpelaaja Sofyan Amrabat on pelannut MM-kisoissa itsensä suureen valokeilaan. Amrabat on ollut keskikentän pohjalla yksi turnauksen parhaimmista pelaajista.

Valioliigassa on noteerattu Fiorentinaa seuratasolla edustavan Amrabatin esitykset. Amrabatin agentuurin edustajat ovat puhuneet haluavansa nähdä marokkolaisen Liverpoolissa. Toisaalta Liverpoolin kiinnostuksesta ei ole ollut suurempia merkkejä.

Sen sijaan Tottenham oli jo viime tammikuussa Amrabatin kintereillä, mutta siirto ei lopulta toteutunut. Italialaisen La Repubblican mukaan Spurs olisi yhä kiinnostunut Amrabatista, joskin Fiorentina haluaisi pelaajastaan yli 50 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Aiemmin Amrabatin agentti Alberto Maria Jimmy Fontana rauhoitteli tilannetta. Hän sanoi, että Amrabatilla on pitkä sopimus Fiorentinan kanssa ja pelaaja viihtyy hyvin Firenzessä.

MM-kisoissa nähdyt esitykset ovat kuitenkin nostaneet Amrabatin arvoa sen verran, että Fiorentina on varmasti valmis kuuntelemaan tarjouksia jo tammikuussa.

Amrabat pelaa Marokon kanssa lauantaina pronssiottelussa Kroatiaa vastaan.

LUE MYÖS!