Marokko sijoittui Qatarin MM-lopputurnauksessa lopulta neljänneksi hävittyään lauantaina pronssiottelun Kroatialle 1-2.

Siitä huolimatta Marokko on selvästi koko turnauksen suurin yllättäjä pudotettuaan neljännesvälierissä Espanjan ja puolivälierissä Portugalin.

Azzedine Ounahi pelasi upean MM-lopputurnauksen Marokon paidassa. Keskikenttäpelaaja kuului joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin ja nousi samalla suuren jalkapallomaailman tietoisuuteen. Ounahi pelaa Ranskan pääsarjaseura Angersissa, mutta uran on määrä jatkua suuremmissa ympyröissä.

Angersin toimitusjohtaja Saïd Chabanen mukaan Ounahin on tarkoitus siirtyä muualle ensi kesänä, mutta itse siirto voitaisiin saada maaliin jo tammikuussa.

– Olemme saaneet hänestä useita tarjouksia. Olemme saaneet niitä suurilta ja keskisuurilta seuroilta Italiasta, Espanjasta, Englannista ja Ranskasta. Tarkoitus on päästä tammikuussa yhteisymmärrykseen siirrosta, mutta pitää pelaaja meillä loppukauden ajan, Chabane totesi RTL:lle.

L’Équipen mukaan Leicester on valmis tarjoamaan Ounahista jopa 45 miljoonaa euroa. Hinta on verrattain suuri, sillä ennen MM-lopputurnausta 22-vuotiaan Ounahin arvo siirtomarkkinoilla oli vain 2-3 miljoonaa euroa.