Manchester Unitediin kesällä 2019 kasvattajaseurastaan Crystal Palacesta siirtynyt Aaron Wan-Bissaka ei ole seilannut varsinaisessa myötätuulessa viime aikoina. Kaudella 2020-2021 valioliigaesiintymisiä kertyi 20 ottelussa, tällä kaudella vastaavia merkintöjä on yksi; 25-vuotias pelasi elokuisessa Liverpool-ottelussa neljä minuuttia.

Wan-Bissakan odotettiin sirtyvän Unitedista jo kesällä, huolimatta 55 miljoonan euron summasta, jonka seura lontoolaisesta muutama vuosi sitten maksoi. Näin ei tapahtunut, ja keskiviikon Liigacup-ottelussa manageri Erik ten Hagilta siunaantui jopa avauskokoonpanopaikka. Puolustaja kiitti lopulta 72 minuuttia kestäneestä vastuusta alustamalla ottelun voittomaaliksi jääneen Christian Eriksenin 1-0 -osuman Burnleyn verkkoon. ten Hag sanookin nyt, että ex-Eaglella on hyvinkin tulevaisuus seurassa.

– Ilman muuta.

– Hänellä oli kauden alussa sairastelua ja vammoja, mutta nyt kun sarja käynnistyy uudelleen, hän on valmis.

– Olin todella tyytyväinen hänen esiintymiseensä Burnley-ottelussa, eirityisesti hänen maalisyöttöönsä joka onnistui oikean liikkeen ja ajoituksen ansiosta.