Alexis Mac Allister on noussut viimeistään koko jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen Argentiinan maailmanmestaruuden ansiosta. 

Keskikenttäpelaaja pelasi loistavan turnauksen Argentiinan kanssa ja oli voittamassa maailmanmestaruutta viime viikonloppuna Qatarissa.

Pelaajaurallaan kolmen vuoden ajan Arsenalissa pelannut ja seurassa muun muassa Valioliigan mestaruuden voittanut Emmanuel Petit toivoo, että lontoolaisseura hankkisi Mac Allisterin Brightonista. Lisäksi Petit haluaisi Mac Allisterin joukkuetoverin Moises Caicedon Brightonista Arsenaliin.

Ranskan A-maajoukkueessa maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden voittanut Petit tiedostaa, miten hyvin Mac Allister ja Caicedo sopisivat Arsenaliin.

– Jos puhumme keskikenttäpelaajista Arsenalia varten, niin tiedän Youri Tielemansin olleen yhdistetty huhuissa seuraan. Mielestäni hän on hyvä pelaaja, mutta en tiedä, onko hän juuri sitä, mitä Arsenal kaipaa, Petit totesi Daily Mirrorille.

– Arvostan paljon kahta Brightonin pelaajaa, eli Alexis Mac Allisteria ja Moises Caicedoa. Sanoin jo viime kaudella ennen kuin hän voitti maailmanmestaruuden, että Mac Allister on sellainen pelaaja, joka tekee kaiken keskikentällä. Hän määrää ottelun rytmin ja nappaa pallon itselleen. Hän on teknisesti todella hyvä pelaaja ja hän tekee maaleja. Caicedo, eli se pelaaja, joka pelaa hänen vierellään, on myös loistava.

– Jos Arsenal voisi hankkia heidät molemmat… he sopisivat Arsenaliin täydellisesti. He tekisivät kaiken sen, mitä Mikel Arteta vaatii keskikentällä. Molemmat ovat nuoria pelaajia ja he voisivat muodostaa loistavan keskikenttäparin vuosikausiksi.