Brightonin keskikenttäpelaaja Alexis Mac Allister on palannut seuran harjoitusvahvuuteen voitettuaan viime kuussa miesten maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa.

Mac Allister, 24, pelasi Qatarin MM-turnauksessa yhtä vaille kaikissa peleissä Argentiinan avauskokoonpanossa ja kellotti itselleen 116 minuuttia myös kilpailun finaalissa.

Brighton on pelannut MM-kisojen jälkeen kolme ottelua, mutta seura antoi argentiinalaistaiturilleen käytännössä vapauden valita, milloin hän palaa juhlimasta ja ansaitulta lomaltaan.

Maanantaina Brighton julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa Mac Allister astelee seuran harjoituskeskukseen ensimmäistä kertaa MM-kisojen jälkeen. Klipissä koko edustusjoukkue ottaa hänet vastaan raikuvin aplodein ja Mac Allister pääsee myös nostamaan pokaalia samalla, kun konfettia ammutaan ilmaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Welcoming back our World Cup winner! 🙏

– Olemme puhuneet hänen kanssaan ja onnitelleet häntä. Mikä saavutus! Hän on nöyrä kaveri, mahtava osa joukkuettamme ja mikä pelaaja. Hän osoitti arvonsa MM-kisoissa, ja me kaikki olemme innoissamme hänen puolestaan, kommentoi Brightonin toppari ja kapteeni Lewis Dunk Sussex Expressin mukaan.

– Emme malta odottaa, että hän palaa joukkueeseen ja on taas valmis pelaamaan kanssamme, koska hän tuo paljon lisää pelaamiseemme.

– En usko, että se (maailmanmestaruus) muuttaa mitään. Hänellä on jalat maassa ja hän on kova tekemään töitä. Hän on voittanut MM-kisat, me olemme iloisia hänen puolestaan ja hän on iloinen, joten en usko, että se muuttaa mitään.

– Me saamme kuulla kaikki tarinat häneltä, kun hän tulee takaisin. Puhuimme juuri ryhmäkeskustelussa, ja kaikki ovat innoissaan hänen puolestaan. Minä haluan vain kuulla mestaruusjuhlista!

Mac Allister solmi viime lokakuussa Brightonin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu kesään 2025 saakka ja sisältää vuoden jatko-option, mutta hänestä on povattu kuumaa nimeä tämän vuoden siirtomarkkinoille. Huhuissa Mac Allisteria on viety muun muassa Arsenaliin, Atlético Madridiin ja Juventukseen.