Brightonin keskikenttäpelaajasta Alexis Mac Allisterista on tullut viime kuukausina kuuma nimi siirtomarkkinoilla.

Mac Allister, 24, esiintyi edukseen jo ennen Qatarin MM-kisoja, mutta hänen osakkeensa lähtivät entistä suurempaan nousuun hänen voitettua Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden.

Huhuissa häntä on viety muun muassa Juventukseen. Lehtitietojen mukaan Mac Allisterin siirto isompiin ympyröihin tapahtuu todennäköisemmin ensi kesänä kuin tammikuun siirtoikkunassa.

Mac Allisterin isä, Argentiinan maajoukkueessa itsekin pelannut Carlos kommentoi poikansa Juventus-huhuja Tuttomercatowebin haastattelussa.

– Juventus on valtava seura, yksi maailman arvostetuimmista. Voin sanoa vain sen, että me analysoimme yhdessä seuran (Brightonin) kanssa saamamme tarjoukset ja päätämme sitten Alexisin tulevaisuudesta.

– Hän pärjää todella hyvin Englannissa ja hän on kiitollinen Brightonille, koska he antoivat hänelle mahdollisuuden päästä Eurooppaan.

– Emme kuitenkaan voi kertoa summista emmekä siitä, ketkä meille ovat soitelleet. Emme halua antaa tietoja, jotka voisivat vaikuttaa haitallisesti tuleviin neuvotteluihin, jos sellaisia käydään.

Mac Allister on edustanut Brightonia tammikuusta 2019 lähtien, mutta hänet lähetettiin ensimmäiseksi vuodeksi takaisin Argentiinaan lainalle, ensin Argentinos Juniorsiin ja sitten Boca Juniorsiin. Tällä kaudella hän on pelannut Brightonissa 14 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia.