Brighton-tähti Alexis Mac Allister löysi vahvan kemian Qatarin MM-kisoissa Lionel Messin kanssa. 24-vuotias argentiinalaispelaaja pääsi ensimmäisessä arvoturnauksessaan juhlimaan maansa historian kolmatta maailmanmestaruutta.

Mac Allister pelasi kisojen lohkovaiheen toisesta Meksiko-ottelusta lähtien Argentiinan avauskokoonpanosta. Tuossa pelissä löytyi myös yhteinen sävel Messin kanssa.

– Meksikoa vastaan oli hetki, kun Messi ei saanut niin paljoa palloa kuin hän halusi. Hän pelasi hieman syvemmällä kuin normaalisti. Kun hän laskeutui alemmaksi, hän neuvoi minua nousemaan korkeammalle kenttää ja vastaanottamaan pallon taskussa, Mac Allister kuvaili yhteispeliään Messin kanssa Athleticille.

– Hän auttoi minua ymmärtämään peliä. Meillä on hyvä kemia välillämme.

Mac Allister palasi maanantaina Brightonin harjoituksiin. Argentiinalainen on tehnyt tällä kaudella viisi maalia Valioliigassa.

LUE MYÖS!