Manchester Unitedia kesästä 2019 asti edustanutta laitapakki Aaron Wan-Bissakaa ollaan jälleen viemässä huhupuheissa takaisin kotiinsa Etelä-Lontooseen.

Manageri Erik ten Hagin kehuvista lausunnoista huolimatta The Athletic suorittaa yksinkertaisen laskutoimituksen; United haluaa maalivahti Jack Butlandin Crystal Palacesta, joka puolestaan on kysellyt puolustajakasvattinsa perään.

Toimittaja Fabrizio Romanon mukaan myös West Ham ja Wolverhampton ovat tiedustelleet mahdollisuutta hankkia 21-vuotias lontoolainen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Ten Hag on right back situation: “Aaron Wan-Bissaka has done very well in the last few games both defensively and offensively”. 🔴 #MUFC

Crystal Palace, Wolves and West Ham have asked for informations on Wan Bissaka few weeks ago.

Newcastlen kutsuttua Martin Dubravkan takaisin lainaltaan Unitedissa, seura etsii maalivahtia. Ex-maajoukkuetorjuja Jack Butland olisi tehtävään sopiva, mutta Palace ei ole vielä omaa kantaansa konkarin liikkeisiin lukinnut. Arvioiden mukaan Eagles saattaisi käyttää Butlandin sopimuksessa olevan option lisävuodesta, ja lainata tämän sen jälkeen kevääksi Unitedille. 29-vuotiaan perusmuotoinen sopimus Selhurst Parkilla umpeutuu ensi kesänä.

– Wan-Bissakan nimen odotetaan tulevan esiin neuvotteluissa, mutta United ei ole halukas sisällyttämään häntä niihin, The Athleticin Laurie Whitwell kirjoittaa.