Enzo Fernándezin odotettu jättisiirto Benficasta Chelseaan otti torstaiaamuna osumaa, kun neuvotteluiden kerrottiin ajautuneen karille oikeaa hintaa ja maksusuunnitelmaa etsiessä.

Argentiinan 21-vuotias MM-tähtipelaaja on kuitenkin yhä kiinnostunut vaihtamaan maisemaa uskottuaan siirron olevan lähellä, mikä puolestaan on saanut Benfican päävalmentaja Roger Schmidtin tolaltaan.

Schmidt on koko Benfica-johdon tavoin järkkymätön siinä, ettei se aio päästää Fernándezia lähtemään, ellei joku seura aktivoi hänen 120 miljoonan euron ulosostoklausuuliaan.

– Haluamme hänen jäävän, mutta tilanne ei ole helppo, sanoi Schmidt kysyttäessä Fernándezin mahdollisesta siirrosta Chelseaan torstain lehdistötilaisuudessa.

– Pelissä on paljon rahaa. Hän on nuori pelaaja ja tämä on kaikki todella hämmentävää. Me emme halua myydä häntä. En minä, enkä presidentti (Rui Costa).

Schmidt ei suoraan maininnut Chelseaa nimeltä antaessaan palautetta, mutta ilmaisi valitut sanansa mitä todennäköisimmin juuri lontoolaisseuran suuntaan.

– Eräs seura haluaa hänet, ja he yrittivät houkutella häntä, mutta he tietävät, että he voivat saada hänet vain, jos he maksavat hänen ulosostohintansa, Schmidt jatkoi.

– Se [toiminta] on epäkunnioittavaa meitä kaikkia ja Benficaa kohtaan, sillä he tekevät pelaajan hulluksi, teeskentelevät haluavansa maksaa lausekkeen ja haluavat sitten neuvotella.

B/R Football

@brfootball
“What the club is doing—who wants to buy Enzo—is disrespectful. … To make the player crazy, and then to pretend they can pay the clause.”

Benfica manager Roger Schmidt goes in on Chelsea’s pursuit of Enzo Fernández 😳

LUE MYÖS: