Newcastle on lähestynyt Borussia Dortmundin hyökkääjälupausta Youssoufa Moukokoa, jonka sopimus saksalaisseurassa päättyy ensi kesänä, kertoo Evening Standard.

Dortmund on yrittänyt neuvotella Moukokolle, 18, jatkosopimusta, mutta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen uuden diilin taloudellisista ehdoista.

Saksaa viime MM-kisoissa edustanut Moukoko on myös Chelsean ja Barcelonan kiikarissa, mutta Evening Standardin mukaan nuori hyökkääjä on keskustellut Newcastlen kanssa sopimuksesta, joka takaisi hänelle yli 170 000 euron viikkopalkan.

Siirto tapahtuisi ensi kesänä, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei Moukoko solmi uutta diiliä Dortmundin kanssa.

Newcastle yrittää haalia huippupelaajia ilmaissiirroilla, jottei se joutuisi vaikeuksiin UEFA:n taloudellisen reilun pelin sääntöjen kanssa.

Juniorisarjoissa maaliennätyksiä rikkonut Moukoko on pelannut tällä kaudella Borussia Dortmundissa 22 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen yhtä monta.