Newcastlen puolustaja Dan Burn sai joukkuekaverinsa repeämään naurusta, kun hän esitteli tiistaina tanssiliikkeitään joukkueen voitettua Leicesterin 2-0 liigacupissa.

Lapsuudestaan saakka Newcastlea fanittanut Burn, 30, iski tiistaina ensimmäisen maalinsa Magpiesille, jota hän on edustanut kahden vuoden ajan.

Ottelun jälkeen Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe nosti pelistä esiin kaksi asiaa. Ensimmäinen oli se fakta, että Newcastle eteni cupissa neljän parhaan joukkoon ja toinen oli Burnin maali, jolle muut pelaajat hurrasivat äänekkäästi.

Aplodien keskellä osa joukkueesta kehotti Burnia tanssimaan, mihin puolustajakolossi reagoi naureskellen ja lopulta myöntävästi.

Burn nousi seisomaan keskelle pukuhuonetta ja rupesi heilumaan videopeli Fortnitesta tutuilla liikkeillä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Daily

@footballdaily
Dan Burn showing off his dance moves in the Newcastle United dressing room at full-time 🕺🤣

"Last time I did a dance like that I didn't score for two years."

Howe selvensi Sky Sportsin haastattelussa, että hän yritti saada Burnin antamaan puhetta, mutta hänen pyyntönsä hukkui pelaajien tanssivaatimusten alle.

– Pyysin itse asiassa häntä puhumaan, mutta hän nousi ylos ja rupesi tanssimaan. Kun jollain noin suositulla pelaajalla tulee tuollainen hetki (maali) vastaan, niin minusta on tärkeää, että jaamme sen hänen kanssaan.

– Hän liikkuu aika hyvin isoksi mieheksi, vai mitä?!

Burn vuorostaan vitsaili, että hänen tanssiliikkeensä eivät välttämättä enteile hyvää.

– Viimeksi kun tanssin tuolla tavalla, en tehnyt maalia kahteen vuoteen. Toivon, että sama ei toistu.