Valioliigan sarjanousija Nottingham Forest eteni sankarillisesti Englannin Liigacupin välieriin, kun se päihitti Wolverhampton Wanderersin rangaistuspotkukilpailussa 1–1-tasapelin jälkeen keskiviikkoiltana.

Forest otti johdon pelin 18. minuutilla, kun Wolverhamptonin entinen puolustaja Wolly Boly taisteli pallon kulmapotkun jälkeen sisään.

Meksikolaishyökkääjä Raul Jimenez tasoitti pelin tunnin kohdalla, jonka jälkeen ratkaisua saatiin odottaa aina pilkuille saakka.

Rangaistuspotkukilpailussa Wolverhamptonin toinen ex-pelaaja Morgan Gibbs-White upotti pallon kylmänviileästi sisään, jonka jälkeen hän provosoi maalin takana olevia Wolvesin kannattajia tuuletuksellaan (video).

Morgan Gibbs-White siirtyi kesällä Nottingham Forestiin jäätyään ilman toivomaansa vastuuta Wolverhamptonissa. Kuva: Getty Images

Lopuksi Forestin maalivahti Dean Henderson nousi kotijoukkueen sankariksi, kun hän torjui Joe Hodgen yrityksen viidennellä laukaisukierroksella varmistaakseen punapaitojen jatkopaikan.

Ottelun ratkettua pelaajat kävivät kuitenkin vielä kuumana toisilleen, ottaen kovin ottein yhteen.

Gibbs-White ja Wolverhamptonin keskuspuolustaja Toti kävivät toisiinsa käsiksi, minkä seurauksena pelaajat oli vedettävä erilleen tilanteen hillitsemiseksi (video).

TheSecretScout

@TheSecretScout_
Toti and Morgan Gibbs-white

Forest kohtaa Liigacupin välierissä Manchester Unitedin, kun taas toisesta finaalipaikasta taistelevat Newcastle United ja Manchester Cityn päihittänyt Southampton.

Forestin maalivahti Henderson ei kuitenkaan saa pelata Unitedia vastaan ilman isäntäseuransa lupaa, sillä hän on Nottinghamissa vain lainalla Old Traffordilta.

LUE MYÖS: