Newcastle Unitedin avainpelaaja Joelinton on saanut syytteen rattijuopumuksesta ja saapuu oikeuteen myöhemmin tässä kuussa, kertoo muun muassa The Times.

Paikallispoliisi on vahvistanut, että brasilialainen pidätettiin varhain torstaiaamuna ennen kuin häntä vastaan nostettiin syyte promillerajan ylittämisestä.

Joelintonin pidätys tapahtui vain 24 tuntia sen jälkeen, kun hän oli auttanut Newcastlen ensimmäistä kertaa Englannin Liigacupin välieriin sitten vuoden 1976.

Hän teki joukkueensa toisen maalin 2–0-kotivoitossa Leicester Citystä, vieden Eddie Howen miehistön kaksiosaiseen välieräkamppailuun Southamptonia vastaan.

Telegraph Sportille on kerrottu, että Joelinton ilmoitti pidätyksestään Newcastlelle itse. 26-vuotias myönsi olleensa lievästi yli promillerajan ja pyysi tapausta vuolaasti anteeksi.

Keskushyökkääjän tontilta keskikentälle pudonnut Joelinton on pelannut tällä kaudella 16 Valioliiga-ottelua, joissa brassi on takonut vyölleen sekä kaksi maalia että maalisyöttöä, ollen yksi Newcastlen tärkeimmistä pelaajista joukkueen Mestarien liiga -haaveiden toteuttamisessa.

LUE MYÖS: