Manchester City neuvottelee jatkosopimuksesta keskikenttäpelaajansa İlkay Gündoğanin kanssa, kertoo Athletic.

Saksan maajoukkuepelaajan nykyinen diili päättyy ensi kesänä, ja hän on herättänyt usean seuran kiinnostuksen ympäri Eurooppaa.

Espanjalaismediassa on viime päivinä uutisoitu, että Gündoğan, 32, olisi tehnyt esisopimuksen Barcelonan kanssa. Athletic kertoo, että Barcelona on tiedustellut saksalaiskonkarin perään, mutta osapuolet eivät ole solmineet mitään diiliä.

Manchester City uskoo, että manageri Pep Guardiolan hiljattain tekemä jatkosopimus kannustaa myös Gündoğania solmimaan jatkopahvin. Lisäksi Gündoğanin vaimon Sara Arfaouin laskettu aika on lähikuukausina, ja pariskunta saattaa jäädä mieluummin esikoisensa kanssa Manchesteriin kuin muuttaa uuteen ympäristöön.

Gündoğan siirtyi Manchester Cityyn kesällä 2016 Borussia Dortmundista 27 miljoonan euron kaupassa. Hän on pelannut Cityssä 279 ottelua ja voittanut manchesterilaisseuran kanssa 11 pokaalia.

Täksi kaudeksi Manchester Cityn pelaajat äänestivät Gündoğanista joukkueen uuden kapteenin.