Arsenal-legenda David Seaman arvelee, että seuran pitkään tavoitteleman Mykhaylo Mudrykin siirtyminen Chelseaan osoittautuu vielä ajan myötä siunaukseksi valepuvussa.

Arsenal käytti suuren osan talvestaan 22-vuotiaan ukrainalaislupauksen jahtaamiseen, mutta kieltäytyi täyttämästä Shakhtar Donetskin korkeita hintavaatimuksia, joihin Chelsea lopulta suostui.

Mudryk allekirjoitti täten kahdeksan ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen Stamford Bridgellä, mihin Mikel Artetan ja kumppaneiden ei kuitenkaan pitäisi olla Seamanin mukaan liian pettyneitä.

Tykkimiesten maalivahtilegenda väittää, että Ukrainan maajoukkuemies suuntasi Chelseaan rahan takia ja on ”melko tyytyväinen” asioiden mentyä niin miten meni.

– Kun Mudryk tuli sisään (Liverpoolia vastaan), hän näytti todella hyvältä. Olin todella vaikuttunut monista asioista, kuten hänen pallokontrollistaan, tavasta ohittaa puolustajia ja pienistä syötöistä, joita hän näki, Seaman kertoi Seaman Says -podcastissaan.

– Hän näytti erityiseltä talentilta ja ajattelin, että olisin täysin rehellisesti pitänyt hänestä Arsenalissa. Mutta hän meni [Chelseaan] rahan takia!

Seaman epäili, että Mudryk olisi ottanut Arsenalissa vasemmalla laidalla pelaavan Gabriel Martinellin paikan.

– Olen melko tyytyväinen, ettei hän tehnyt sitä (tullut ja syrjäyttänyt Martinellia). Hän olisi varmasti sekoittanut joukkueen, Seaman jatkoi.

– Emme voi verrata itseämme Chelseaan, Man Cityyn, Liverpooliin ja Man Unitediin, kun mietimme sopimusten taloudellisia puolia. Jos saavutamme jotain todella erityistä tänä vuonna, voi se nostaa meidät takaisin sinne.

LUE MYÖS!