Erik ten Hag päättää myöhemmin tänään, tuoko hän Jadon Sanchon takaisin Manchester Unitedin kokoonpanoon, kun joukkue kohtaa Readingin FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa.

Sancho ei ole pelannut Unitedin paidassa sitten viime lokakuun, jolloin hollantilaismanageri katsoi 22-vuotiaan laitahyökkääjän olevan ”fyysisesti ja henkisesti” pelikelvoton.

Sancho harjoitteli MM-kisojen aikana yksin Hollannissa erikoisvalmentajien kanssa, mutta palasi viime tiistaina Unitedin ykkösjoukkueen harjoituksiin.

Kysyttäessä perjantaina siitä, nähdäänkö Sancho kentällä huomisillan ottelussa Mestaruussarja-joukkuetta vastaan, antoi Ten Hag hyvin mietteliään vastauksen.

– Hän on mukana joukkueen harjoituksissa. Katsotaan. Hän parantaa ja ottaa askeleita eteenpäin. Teemme päätöksen harjoitusten jälkeen. Hän on matkalla takaisin ja meidän on katsottava, milloin hän on valmis palaamaan peleihin, entinen Ajax-luotsi saneli The Timesin mukaan lehdistölle.

Ottaen huomioon, että hänen joukkueensa pelaa peräti kahdeksan ottelua helmikuun aikana, odotetaan Ten Hagin kierrättävän miehistöään Readingia vastaan.

Old Traffordilla pelattavassa kamppailussa nähdään todennäköisesti vähemmälle vastuulle jääneitä, Anthony Elangan, Scott McTominayn ja Harry Maguiren kaltaisia pelaajia.

LUE MYÖS!