Jadon Sancho palasi tiistaina harjoittelemaan Manchester Unitedin ykkösjoukkueen kanssa.

22-vuotias laitahyökkääjä ei ole esiintynyt Unitedin paidassa sen jälkeen, kun hänet vaihdettiin pois kentältä 1–1-tasapelissä Chelseaa vastaan 22. lokakuuta 2022.

LUE LISÄÄ: Jadon Sanchoa ei ole näkynyt kuukausiin – näin kommentoi Manchester Unitedin manageri

Hän palasi Carringtoniin viime viikolla osana henkilökohtaista harjoitussuunnitelmaansa, josta oli sovittu seuran kanssa marraskuussa.

Sekä Unitedin manageri Erik ten Hag että Sancho katsoivat silloin, että oli hänen parempi ottaa nollaus päivittäisestä harjoittelusta Carringtonin harjoituskeskuksessa.

Sanchoa ei siis varsinaisesti pudotettu joukkueesta, mutta Unitedin manageri halusi toimia nähtyään, miten 85 miljoonalla eurolla hankitun huippupelaajan kunto ja vire olivat laskussa.

Kun Sanchon joukkuetoverit edustivat maitaan MM-lopputurnauksessa, entinen Dortmund-laituri matkusti Alankomaihin ja suoritti henkilökohtaisen harjoitusohjelman Ten Hagin aiempien valmentajakollegoiden kanssa.

– Haluamme tuoda hänet takaisin mahdollisimman nopeasti, mutta en voi antaa ennustetta siitä, milloin se tapahtuu, Ten Hag saneli joulukuussa.

Nyt hollantilaisluotsi on varmasti iloinen siitä, että Sancho on palannut täysipainoisesti Unitedin harjoituksiin yhdeksän viimeistä otteluaan voittaneiden joukkuetovereidensa rinnalle.

Lähde: The Athletic

LUE MYÖS: