Brighton on käskenyt keskikenttäpelaaja Moisés Caicedon pysyä poissa joukkueen harjoituksista tammikuun siirtoikkunan loppuun asti, kertoo Athletic.

Caicedo, 21, on ollut tässä kuussa Chelsean ja Arsenalin tarjousten kohteena.

Perjantaina Brighton hylkäsi Tykkimiesten 68 miljoonan euron tarjouksen Ecuadorin maajoukkuepelaajasta. Samana iltana Caicedo julkaisi sosiaalisessa mediassa lausunnon, jossa hän ilmoitti haluavansa lähteä Brightonista.

Brighton reagoi Caicedon toimintaan ilmoittamalla ecuadorilaistaiturille, että hän ei ole mukana joukkueen vahvuudessa enää loppukuun aikana. Caicedo ei saapunut Brightonin harjoituksiin lauantaina, eikä hänen odoteta olevan kokoonpanossa sunnuntaina FA Cupin ottelussa Liverpoolia vastaan.

Seura on linjannut, että Caicedo ei ole myytävänä tässä kuussa, eikä Brighton ole aikeissa muuttaa kantaansa, vaikka Arsenal on yhä kiinnostunut hankkimaan hänet.