Brightonin keskikenttäpelaaja Moisés Caicedo on vahvistanut sosiaalisessa mediassa, että hän haluaa jättää seuran.

Ecuadorin A-maajoukkueessa 28 kertaa esiintynyt Caicedo, 21, on ollut tässä kuussa Chelsean ja Arsenalin tarjousten kohteena.

Brighton ei tiettävästi haluaisi luopua hänestä ja Caicedo sanoi aiemmin, että hän on ”täysin keskittynyt” nykyiseen seuraansa, mutta nyt ääni pelaajan kellossa on muuttunut.

– Olen kiitollinen Brightonille siitä, että sain mahdollisuuden tulla Valioliigaan, ja mielestäni olen aina tehnyt parhaani seuran puolesta. Pelaan jalkapalloa aina hymyillen ja sydämellä, kirjoitti Caicedo Instagramissa.

– Olen nuorin kymmenestä sisaruksesta ja tulen köyhistä oloista Ecuadorin Santa Domingosta. Unelmani on aina ollut olla Ecuadorin historian eniten saavuttanut pelaaja.

– Olen ylpeä siitä, että pystyn tuomaan Brightonille ennätyssuuren siirtosumman, jonka he voivat sijoittaa uudelleen ja auttaa sillä seuraa jatkamaan menestystä.

– Kannattajat ovat ottaneet minut sydämeensä ja he tulevat aina olemaan sydämessäni, joten toivon, että he ymmärtävät, miksi haluan tarttua tähän upeaan tilaisuuteen.

Caicedon ja Brightonin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka. Hän siirtyi Brightoniin kaksi vuotta sitten kotimaastaan Independiente del Vallen joukkueesta ja vietti viime kauden ensimmäisen puoliskon lainalla belgialaisessa Beerschotissa.