José Mourinho valmensi Tottenhamia noin puolentoista vuoden ajan. Seura antoi Mourinholle potkut huhtikuussa 2021.

Vain kuukautta myöhemmin AS Roma tiedotti tehneensä sopimuksen Mourinhon kanssa. Mourinho luotsasi AS Roman Konferenssiliigan mestaruuteen keväällä 2022.

Mourinhon pesti Tottenhamissa oli kaksijakoinen. Alku sujui hyvin, mutta sittemmin tuloskunto heikkeni rajusti ja lopulta edessä oli potkut.

Hiljattain 60 vuotta täyttänyt Mourinho kertoi lauantaina lehdistötilaisuudessa halunneensa hankkia Kim Min-Jaen Tottenhamiin. Huipputoppari edustaa nykyään Serie A:ta ylivoimaisesti johtavaa Napolia. Kim on ollut kenties koko Serie A -kauden paras toppari. Mourinhon mukaan Kimin Tottenham-siirto jäi kiinni muutamasta miljoonasta eurosta.

– Napolissa pelaa pelaaja, jonka halusin Tottenhamiin. Kimin silloinen seura halusi hänestä kymmenen miljoonaa euroa. Olisimme voineet saada hänet kahdeksalla miljoonalla eurolla. Tottenham tarjosi hänestä viisi miljoonaa euroa.

– Tottenhamilla ei ollut silloin rahaa käytettävissä. Nyt asiat ovat eri tavalla. Tottenham ei auttanut minua. Puhuin Kimin kanssa 2-3 kertaa FaceTimessä ja hän oli hyvin innoissaan mahdollisuudesta siirtyä Tottenhamiin.

Mourinhon AS Roma kohtasi Kimin Napolin sunnuntai-iltana Serie A:ssa. Napoli voitti ottelun 2-1.