Wolverhampton on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja João Gomesin Flamengosta.

Brasilialainen Gomes, 21, on solminut Wolvesin kanssa kesään 2028 ulottuvan sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Athleticin mukaan Wolves maksaa hänestä 17 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Gomesin oli alunperin määrä siirtyä Wolverhamptoniin jo toissa viikolla. Kaikki osapuolet olivat päässeet siirrosta suullisesti sopuun, mutta sitten Ranskan suurseura Lyon teki Flamengolle Wolvesia paremman tarjouksen.

Wolvesin ja Flamengon neuvotteluyhteys katkesi siksi aikaa, kun brassiseura yritti suostutella pelaajan siirtymään Lyoniin. Gomes halusi kuitenkin siirtyä Wolverhamptoniin, ja lopulta Flamengo suostui hänen pyyntöönsä.

Gomes pelasi Flamengon edustusjoukkueessa 117 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen yhtä monta.