Chelsea on tekemässä viime hetken tarjousta Brighton-tähti Moisés Caicedosta. 21-vuotias Ecuadorin maajoukkuepelaaja on ollut Arsenalin kärkikohteena keskikentän vahvistukseksi.

Chelsea on tehnyt Benficalle Englannin historian suurimman 131 miljoonan euron tarjouksen Argentiinan maajoukkuepelaaja Enzo Fernándezista. The Guardianin tietojen mukaan lontoolaisseura tavoittelisi molempia pelaajista, vaikka Fernándezin siirto menisi maaliin.

Lehti uutisoi Benfican etsivän jo korvaajia argentiinalaiselle.

Chelsea tarjosi aiemmin tammikuussa 63 miljoonaa euroa Caicedon palveluksista, mutta Brighton hylkäsi sen. Myös Arsenalin kaksi ensimmäistä tarjousta saivat kieltävän vastauksen.

Chelsean liike Caicedoa kohti riippuu Guardianin mukaan seuran myynneistä. Nykyisistä keskikenttäpelaajista Jorginho, 31, on yhdistetty Arsenaliin. Italialaisella on vain kuusi kuukautta sopimustaan jäljellä.

Chelsean odotetaan päästävän Jorginhon lähtemään sopivan tarjouksen tullessa. Myös Conor Gallagher on herättänyt kiinnostusta muiden seurojen silmissä.

Everton teki aiemmin tarjouksen Gallagherista, mutta keskikenttäpelaaja ei halua siirtyä Goodison Parkille. Myös viime kauden lainaseura Crystal Palace ja Newcastle ovat olleet Englannin maajoukkuepelaajan perässä.

PSG puolestaan neuvottelee Chelsean kanssa Hakim Ziyechistä.

Chelsean päävalmentaja Graham Potter valmensi Caicedoa Brightonissa. Englantilaisluotsi on nuoren ecuadorilaisen suuri ihailija.

Chelsea on vahvistunut tammikuun siirtoikkunan aikana jo Mykhaylo Mudrykilla, Benoit Badiashilellä, Joao Felixillä, Noni Maduekella ja Andrey Santosilla. Seura on käyttänyt koko kauden aikana jo 513 miljoonaa euroa pelaajahankintoihin.

LUE MYÖS!