Christian Eriksenin vakava loukkaantuminen on aiheuttanut välittömän reaktion siirtomarkkinoilla, vaikka Erik ten Hag luottaakin nykyisen miehistönsä voivansa paikata tanskalaistähteä seuraavat kolme kuukautta.

The Telegraphin mukaan Manchester Unitedille on tarjottu mahdollisuutta hankkia Yannick Carrasco Atlético Madridista joko puolen vuoden lainalla tai pysyvällä siirrolla.

United on ollut yhteydessä Carrascon edustajiin, vaikka belgialaistähden huhuiltua kesäsiirtoa Barcelonaan pidetäänkin vielä tässä vaiheessa todennäköisempänä vaihtoehtona.

Vaikka Eriksen ja Carrasco ovat paperilla erityyppisiä pelaajia, on Unitedilla vaihtoehdoista pulaa, mikä on aiheuttanut ”epätoivoisen ryntäyksen” monien Euroopan huippuseurojen puheille keskikenttäpelaajan hankinnasta.

Marcel Sabitzer ja Yannick Carrasco ovat kumpikin yhdistettynä viime hetkien Manchester United -siirtoon. Kuva: Getty Images

Sky Sports Germanyn mukaan Man United on avannut neuvottelut myös Bayern Münchenin keskikenttämies Marcel Sabitzerista, joka on herättänyt kiinnostusta myös Chelseassa.

HYPPÄÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN TÄSTÄ!

28-vuotias itävaltalainen siirtyi RB Leipzigistä Bayerniin kesällä 2021, mutta ei ole vakiinnuttanut paikkaansa Julien Nagelsmannin avauksessa.

Siirtotoimittaja Fabrizio Romano tietääkin puolestaan kertoa, että Sabitzer olisi halukas vaihtamaan maisemaa.

Ten Hag mietteliäänä

Eriksen on viikonloppuna kärsityn nilkkavammansa vuoksi sivussa ainakin huhtikuun loppuun saakka, jättäen Fredin, Scott McTominayn ja Casemiron joukkueen ainoiksi terveiksi keskikenttäpelaajiksi akatemianuorukaisia lukuun ottamatta.

Man Unitedin manageri Ten Hag ei kuitenkaan näe korvaajan hankkimista siirtoikkunan viimeisenä päivänä helppona tehtävänä.

– Hän on pettynyt, me olemme pettyneitä. Olisin toivonut, ettei näin olisi tapahtunut, mutta niin kävi – ja se on käsiteltävä, hollantilaisluotsi saneli lehdistölle BBC:n mukaan.

– Deadline-päivänä korvaajan hankkiminen on vaikeaa. Näin pahojen loukkaantumisten suhteen ei ole olemassa minkäänlaista poliitiikkaa [mikä pakottaisi hankkimaan uuden pelaajan], mutta meillä on hyviä pelaajia keskikentällä – pelaajia, jotka voivat täyttää aukon.

LUE MYÖS!