Arsenal on vahvistanut hankkineensa keskikenttäpelaaja Jorginhon Chelseasta.

Italian A-maajoukkueessa 46 kertaa esiintynyt Jorginho, 31, toimi Chelseassa varakapteenina, mutta hänen sopimuksensa sinipaitojen kanssa oli päättymässä ensi kesänä.

Lehtitietojen mukaan Arsenal maksaa Jorginhosta vajaan 14 miljoonan euron siirtokorvauksen. Italian maajoukkuepelaaja on solminut Tykkimiesten kanssa 1,5 vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Arsenalille tuli akuutti tarve keskikenttäpelaajalle Mohamed Elnenyn loukkaantumisen myötä.

– Jorginho on keskikenttäpelaaja, jolla on älykkyyttä, syviä johtamistaitoja ja valtava määrä kokemusta Valioliigasta ja kansainvälisiltä kentiltä. Jorginho on voittanut [paljon] urallaan, mutta hänellä on edelleen nälkä ja valtava halu antaa panoksensa täällä, kommentoi Arsenalin manageri Mikel Arteta seuran tiedotteessa.

Arsenal

@Arsenal
Welcome to The Arsenal, Jorginho 👊