Graham Potter vakuuttaa, että Hakim Ziyechillä on ”tärkeä rooli” pelattavana Chelseassa sen jälkeen kun laitahyökkääjän odotettu siirto Paris Saint-Germiainiin kaatui amatöörimäisellä tavalla.

Ziyech on esiintynyt vain satunnaisesti Graham Potterin alaisuudessa ja katsottu käytännössä tarpeettomaksi João Félixin, Mykhailo Mudrykin ja Noni Madueken saavuttua seuraan.

29-vuotiasta on yhdistetty kaatuneen PSG-siirron jälkeen muun muassa Turkkiin, jossa siirtoikkuna on vielä ensi viikkoon saakka auki, mutta Potterin mukaan pelaaja olisi jäämässä Stamford Bridgelle.

Ziyech palasi harjoituksiin torstaina ennen perjantain Länsi-Lontoon derbyä Fulhamia vastaan, ja Potterin mukaan marokkolainen on pelikunnossa.

Erm

@CFCErm
Glad to see Ziyech smiling. Could’ve easily not shown up to practice or went to the media (and I wouldn’t have blamed him). True professional. Still think he will play a big part in the team this season.

– Hän on palannut maahan, hän harjoitteli tänä aamuna. Tämä ei ole ensimmäinen eikä viimeinen vastaavalainen tarina, Potter saneli lehdistölle torstaina.

– Hän on ammattimainen pelaaja, hän ymmärtää tilanteen. Hän on sitoutunut meidän joukkueellemme ja on käytettävissä Fulhamia vastaan.

– Hänelle on meille tärkeä rooli loppukauden ajan.

LUE MYÖS!