Valioliigan 22. kierroksen lauantaiset ottelut potkaistiin käyntiin Liverpoolissa, kun Everton voitti sarjakärki Arsenalin päivän ensimmäisessä ottelussa 1-0. Lue lisää täältä.

Kierros jatkui myöhemmin lauantaina.

Julen Lopeteguin Wolverhampton teki selvää jälkeä Liverpoolista maalein 3-0. Wolves on piristynyt merkittävästi Lopeteguin alaisuudessa, ja seura on noussut kuukaudessa sarjajumbon paikalta 15. sijalle.

Surkeaa kautta pelaavalle Liverpoolille lauantainen tappio oli jo sarjakauden seitsemäs. Liverpool on parhaillaan Valioliigassa vasta kymmenentenä. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut jo kymmenen pisteen päähän. Liverpool on voittanut tällä sarjakaudella vain kaksi vierasottelua.

Manchester United voitti Crystal Palacen Old Traffordilla 2-1.

Bruno Fernandes ja Marcus Rashford onnistuivat maalinteossa. Rashford on ollut suorastaan hurjassa iskussa MM-tauon jälkeen. Rashford on tehnyt kaikki kilpailut mukaan luettuna komeat 19 täysosumaa kuluvalla kaudella. Casemiro sai punaisen kortin 20 minuuttia ennen loppua. Casemiro tarttui Crystal Palacen Will Hughesia kaulasta ja sai VAR:n avulla suoran punaisen kortin.

Leicester kaatoi Aston Villan vieraskentällä 4-2. Brentford sen sijaan voitti Southamptonin 3-0. Brighton voitti Bournemouthin Kaoru Mitoman lisäajan maalilla 1-0.