Upeaa sarjakautta pelaava Arsenal koki lauantaina takaiskun.

Sean Dychen uudeksi päävalmentajakseen palkannut Everton kukisti Arsenalin Goodison Parkilla 1-0. Lue lisää täältä.

Mikel Artetalle kyseessä oli kolmas valioliigaottelu Evertonin vieraana Arsenalin päävalmentajana. Lopputulos on ollut jokaisella kerralla samanlainen. Arteta on nimittäin hävinnyt kaikki kolme ottelua Goodison Parkilla. Goodison Park on Artetalle tuttu stadion. Arteta pelasi Evertonissa vuodet 2005-11.

Arsenalille lauantainen tappio ei ollut kuitenkaan järin dramaattinen, sillä se johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla Manchester Cityyn, joka pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina kohdatessaan vieraskentällä Tottenhamin.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Mikel Arteta has lost all three of his away matches against Everton in his managerial career. Indeed, Arteta is the first Arsenal manager to lose three consecutive Premier League away games against the Toffees. Stunted.