Ian Wright tyrmää Southampton-manageri Nathan Jonesin oudot kommentit.

Jones, 49, ihmetytti lauantain 0-3-lukemin Brentfordia vastaan hävityn ottelun jälkeen erikoisilla kommenteillaan lehdistötilaisuudessa. Walesilainen vetosi maineeseensa edellisessä seurassaan Lutonissa ja kehui olleensa tuolloin yksi Euroopan parhaista managereista.

– Me olimme samalla viivalla parhaiden kanssa, koska me emme käyttäneet juuri mitään rahaa, mutta saimme tuloksia, Jones kehui medialle.

– Olen menestynyt hyvin omalla sulavalla tyylilläni. Luton oli hyvin aggressiivinen ja eteenpäinpelaava joukkue. Euroopassa ei ollut tilastollisesti minua parempaa valmentajaa, jos katsotaan aggressiivisuutta, nollapelejä, boksipuolustamista ja palloja boksin sisällä.

– Silloin Euroopassa ei ollut montaakaan minua parempaa valmentajaa. Minun asemaani on haavoitettu.

Arsenal-legenda Wright ei pitänyt Jonesin kommenteista. Myös Southampton on ilmoittanut ottaneensa managerin tarkkailun alle syyttelyistä.

– Ne olivat outoja kommentteja. Hyvin outoja, Wright kritisoi BBC:lle.

– On sinun tehtäväsi tehdä oma työsi. Ei voi vedota muihin ihmisiin. Tämä on Valioliiga, eikä siellä saa monia mahdollisuuksia. Älä siis tule tänne heittämään ihmisiä bussin alle ja syyttelemään tämän olevan heidän syytään.

– Sinä et tee täällä sitä, mitä olet tehnyt aiemmin. Hoida työsi kunnolla.

Southampton on kerännyt 21 valioliigaottelustaan vain 15 pistettä. Eteläenglantilaissseura on koko sarjassa viimeisenä.

LUE MYÖS!