Tottenham Hotspurin maalivahti ja kapteeni Hugo Lloris joutuu sivuun arviolta kuudesta kahdeksaan viikkoon kestäväksi ajaksi polvivamman vuoksi.

Ranskalainen piti nollan valioliigaottelussa Manchester Cityä vastaan viime sunnuntaina, mutta loukkasi juuri tuossa ottelussa polvensa.

Spursilla on edessään jo pelkästään helmikuussa, Llorisin sairausloman ensi viikkoina, jakso jolla se kohtaa AC Milanin Mestarien liigassa, ja pelaa paikallisottelut niin West Hamia kuin Chelseaa vastaan.

Toinenkin Milan-kohtaaminen jäänee Fraser Forsterin torjuttavaksi; Stefano Piolin ryhmä saapuu Lontooseen 8. maaliskuuta.

34-vuotias Forster saapui joukkueeseen viime kesänä vapaalla siirrolla. Hän on pelannut Valioliigaa kaudella vain kerran; Brenftordin kanssa pistejakoon lukemin 2-2 päättyneessä ottelussa.

Tottenham on pääsarjan taulukossa tällä hetkellä sijalla viisi. Se on pelannut ottelun edellään olevia Newcastlea, Man Unitedia ja Man Cityä enemmän. Viiden pinnan päässä alapuolella vaaniva Brighton on pelannut kaksi ottelua valkoisia vähemmän, samoin kuin sarjakärki Arsenal.

Llorisin vamman vaatimasta hoidosta ei vielä ole tarkkaa tietoa. Leikkaus saattaisi viedä hänet sivuun koko loppukaudeksi.