Manchester United ja Leeds kohtasivat toisensa keskiviikkoiltana Valioliigassa. Ottelu päättyi lopulta 2-2 -tasapeliin.

Leeds sai kamppailuun loistavan lähdön.

Wilfried Gnonto vei Leedsin johtoon vain 55 sekunnin pelin jälkeen. Gnonto laukoi pallon boksin edustalta alakulmaan ohi Manchester Unitedin maalia vartioineen David De Gean. 0-1. Leeds joutui tekemään loukkaantumisten vuoksi kaksi vaihtoa ensimmäisen 23 minuutin aikana.

Leeds siirtyi kahden maalin etumatkalle toisen jakson alussa, kun pallo kimposi Raphaël Varanen kautta omaan maaliin.

Manchester United onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin.

Loistavaa alkuvuotta pelaava Marcus Rashford toi Manchester Unitedin maalin päähän. Kyseessä oli Rashfordille 12. maali MM-tauon jälkeen. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Jadon Sancho toi isännät tasoihin. Sancholle ottelu oli ensimmäinen Valioliigassa sitten lokakuun. Erik ten Hag jätti Sanchon sivuun edustusjoukkueen toiminnasta muutamaksi kuukaudeksi.