Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että katsojat saivat koko rahan edestä viihdettä, kun hänen suojattinsa pelasivat torstaina Barcelonan vieraana 2-2-tasapelin.

Ensi viikolla Old Traffordilla selviää, kumpi joukkue jatkaa Eurooppa-liigassa 16 parhaan joukkoon.

– Mielestäni hallitsimme peliä, lukuun ottamatta ehkä avausjakson ensimmäistä varttia. Mutta muuten me hallitsimme ottelua ja meillä oli niin paljon paikkoja, sanoi ten Hag BT Sportin haastattelussa.

– Olin hieman pettynyt, että peli oli tauolla 0-0, koska meidän olisi pitänyt tehdä maali ja heidän maalipaikkansa olivat meidän aiheuttamiamme.

– Mutta minusta tämä oli mahtava ottelu. Kaksi hyökkäävää joukkuetta.

Ten Hag oli tyytyväinen siihen, että hänen joukkueensa nousi tappioasemasta johtoon, vaikka se ei kestänytkään loppuun saakka.

Sen sijaan ten Hag oli tyytymätön tuomarityöskentelyyn toisella jaksolla nähdyssä tilanteessa, jossa Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford kaadettiin, kun hän oli etenemässä kohti Barcelonan maalia.

– Mielestäni myös tuomarointi vaikutti paljon tähän peliin. Minusta Rashya rikottiin selkeästi. Siitä voidaan keskustella, tapahtuiko se rangaistusalueen sisällä vai ulkona, mutta silloin sen olisi pitänyt olla punainen kortti, koska hän oli nokikkain maalivahdin kanssa.

– Sillä oli iso vaikutus, ei pelkästään tähän peliin, vaan tähän ottelupariin. Tuomarit eivät voi tehdä tuollaisia virheitä.